Yamaha Demodag bij Motorcenter Venlo

Nog niets op de planning staan voor deze zaterdag? Mooi! Vandaag, 12 mei 2012, houden Yamaha Nederland en Motorcenter Venlo een demodag. Dankzij deze samenwerking is het Motorcenter Venlo gelukt om bijna het gehele assortiment van Yamaha´s beschikbaar te hebben. Denk hierbij aan de 200 pk sterke V-Max, de R1, R6 en de FZ8 Naked in 50th Anniversery uitvoering.

Naast deze modellen zijn er ook de XVS950, FJR1300 Explorer, de allroad XTZ1200 Super Ténéré en uiteraard de hagelnieuwe T-Max 530. Naast het uitgebreide motoren-gamma biedt Motorcenter Venlo op deze dag ook nog een extraatje. De BTW wordt namelijk niet afgerekend, oftewel een korting van 19 procent op alle originele Yamaha-accessoires en -motorkleding.

Motorcenter Venlo is gelegen aan de Gruisdonk 3. Meer info: www.motorcentervenlo.nl
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?