Dutch Stunt Jam 2014

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op 26 Juni wordt in Assen de Dutch Stunt Jam 2014 gehouden.

Dit is een freestyle motorstunt wedstrijd met internationale rijders. Freestyle stuntrijden is nog steeds een groeiende sport in Nederland en de heren van stuntteam Northside Freestyle dragen dit een warm hart toe. Daarom organiseren zij dit jaar een wedstrijd in De Bonte Wever in Assen. 

Rijders uit Tjechie, Duitsland, Belgie en Nederland zullen aanwezig zijn en met elkaar de strijd aan gaan in verschillende competities. Zo zal tijdens de Motorketting Sickest Trick de rijder alles uit de kast halen om zijn moeilijkste trick te laten zien!

Tijdens de Speedweek in Assen zal de Dutch Stunt Jam de gehele dag gratis te bezoeken zijn! aansluitend zal er een mooi feest worden gegeven door de tribute band Stahlzeit!

Hou je dus van motoren, stunts en een mooi feestje! Kom dan zeker langs tussen 09:00 en 18:00 in de Bonte Wever te Assen.

www.dutchstuntjam.nl & www.facebook.nl/dutchstuntjam

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?