vrijdag 29 maart 2024

Dutch Stunt Jam 2014

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op 26 Juni wordt in Assen de Dutch Stunt Jam 2014 gehouden.

Dit is een freestyle motorstunt wedstrijd met internationale rijders. Freestyle stuntrijden is nog steeds een groeiende sport in Nederland en de heren van stuntteam Northside Freestyle dragen dit een warm hart toe. Daarom organiseren zij dit jaar een wedstrijd in De Bonte Wever in Assen. 

Rijders uit Tjechie, Duitsland, Belgie en Nederland zullen aanwezig zijn en met elkaar de strijd aan gaan in verschillende competities. Zo zal tijdens de Motorketting Sickest Trick de rijder alles uit de kast halen om zijn moeilijkste trick te laten zien!

Tijdens de Speedweek in Assen zal de Dutch Stunt Jam de gehele dag gratis te bezoeken zijn! aansluitend zal er een mooi feest worden gegeven door de tribute band Stahlzeit!

Hou je dus van motoren, stunts en een mooi feestje! Kom dan zeker langs tussen 09:00 en 18:00 in de Bonte Wever te Assen.

www.dutchstuntjam.nl & www.facebook.nl/dutchstuntjam

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen