vrijdag 19 april 2024

Elektrische HD onderweg?

Toen Harley Davidson in 2001 met een vloeistofgekoeld blok kwam, waren de liefhebbers al not-amused, maar de ellende kan wel eens compleet zijn in het HD-kamp, want bij Asphalt & Rubber hebben ze op de set van de nieuwe Avengers film een elektrische Harley Davidson gespot.

De vraag is natuurlijk of het een motor betreft enkel voor de film, of dat het een toekomstig productiemodel is. Als je de foto goed bekijkt, is het allemaal wel erg netjes afgewerkt. Iets wat in Hollywood niet veel voorkomt bij stuntfietsen. En stuntmensen idem. De dame (of heer) aan boord moet namelijk Scarlet Johansson voorstellen.

Voor nu is het dus afwachten of de HD er echt gaat komen. In de vorige film in de Avengers-reeks reed Captain America al een Harley Davidson Street 750, die belooft de gewone man aan de HD te krijgen. Dus het lijkt dat het merk uit Milwaukee zijn perfecte promotie gevonden heeft. We zijn benieuwd!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen