Elektrische HD onderweg?

Toen Harley Davidson in 2001 met een vloeistofgekoeld blok kwam, waren de liefhebbers al not-amused, maar de ellende kan wel eens compleet zijn in het HD-kamp, want bij Asphalt & Rubber hebben ze op de set van de nieuwe Avengers film een elektrische Harley Davidson gespot.

De vraag is natuurlijk of het een motor betreft enkel voor de film, of dat het een toekomstig productiemodel is. Als je de foto goed bekijkt, is het allemaal wel erg netjes afgewerkt. Iets wat in Hollywood niet veel voorkomt bij stuntfietsen. En stuntmensen idem. De dame (of heer) aan boord moet namelijk Scarlet Johansson voorstellen.

Voor nu is het dus afwachten of de HD er echt gaat komen. In de vorige film in de Avengers-reeks reed Captain America al een Harley Davidson Street 750, die belooft de gewone man aan de HD te krijgen. Dus het lijkt dat het merk uit Milwaukee zijn perfecte promotie gevonden heeft. We zijn benieuwd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?