Programma van MOTO City Racing op 27 juni is compleet

TT Speed Week 2014: Het programma van MOTO City Racing op 27 juni is compleet en ook het 3 kilometer lange parcours door de binnenstad van Assen is klaar!

Met nog een week te gaan maakt Assen zich op voor de TT Speed Week met heel veel muziek en motoren. 

Op 22 juni heeft Assen de primeur van TT City Racing met spectaculaire race demonstraties dwars door de binnenstad van Assen en op 27 juni tijdens MOTO City Racing zal het publiek in het centrum van Assen getrakteerd worden op MOTO race demonstratie van de bovenste plank.

Het nu definitieve parcours start in de paddock op de Vaart Z.Z., aan het eind rechtsaf, Collardslaan, Kerkplein, Zuidersingel, Oostersingel,  Kloosterstraat en Torenlaan waarna de motoren terug keren op Kerkplein en via Collardslaan de Weiersstraat op rijden, halverwege word er gekeerd en rijden ze terug richting Vaart Z.Z. tot in het Paddock. Langs vrijwel het gehele parcours heeft het publiek vrije toegang en een geweldig zicht op de indrukwekkende motor demonstraties. Gedurende het evenement kan men tussen de demonstraties in op diverse plaatsen het parcours oversteken. Voor de beste beleving is er aan de Vaart N.Z een tribune met zitplaatsen waarvoor tickets verkrijgbaar zijn. Ook kan men tickets kopen voor toegang tot de paddock waar men zich tussen de teams en rijders begeeft die zich voorbereiden op hun demonstraties.

Naast TT City Racing op 22 juni kan men tijdens MOTO City Racing op 27 juni in Assen de motorsport ervaren in de breedste zin van het woord MOTO. Electric Motorcycles demo, Race Kids demo, YAMAHA R125 cup & Moriwaki’s demo, Dakar motoren, Freestyle Motor Stunts, Ducati Club Race demo, TT Legends demo onder leiding van Giacomo Agostini en de Historische Motor Vereniging met solo motoren & zijspan motoren, Supermoto demo, Superbikes, Superstok & Supersport demo en na hun race op het TT circuit zullen Red Bull Rookies Robert Schotman en Bo Bendsneyder nog acte de pressants komen geven. Van 15.00 tot 20.30 uur beleeft met  een knallend programma over het 3km lange straten circuit van Assen met als afsluiter van 19.30uur tot 20.30 uur, op het parcours, de TT Night Ride, een indrukwekkende parade van motorrijders waarvoor iedere motorrijder met motor zich nog kan inschrijven op www.ttspeedweekassen.nl.

Alle informatie over het parcours, het volledige programma van de TT Speed Week Assen,  de TT Night Ride en tickets is te vinden op www.ttspeedweekassen.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?