zaterdag 15 juni 2024

Edelweiss Bike Travel biedt Best Of Greece Tour aan

Edelweiss Bike Travel biedt al sinds 1980 begeleide tours aan – zowel zelf-gidsed als op maat gemaakte tours, met de optie om voor de gelegenheid een motor te huren.

Op hun website wordt Edelweiss Bike Travel beschouwd als ‘wereldwijd de nummer 1 in begeleide motor- en scootertours’. Edelweiss Bike Travel heeft nu een optie om het beste van Griekenland te zien – en de uitzichten zijn absoluut prachtig.

Rainer Buck, Managing Director van Edelweiss Bike Travel, is het met ons eens – blijkbaar is Griekenland een van zijn top 3 motorbestemmingen in de wereld. In een reportage van Rider Magazine zegt hij dat het ‘net is alsof er een bergketen in de zee is gedropt’.

In het persbericht staat dat de 14-daagse tour in 2022 van start zal gaan, van 15-28 mei.

‘In de veertien dagen maak je kennis met alles wat het echte Griekenland is: 3.000 jaar cultuur, prachtige natuur, uitstekend eten en uiterst vriendelijke mensen, en dan hebben we het nog niet eens over het altijd mooie weer en de heerlijk kronkelende, meestal lege en altijd panoramische wegen die motorrijden echt leuk maken,’ zo luidt het commentaar op de website van Edelweiss Bike Travel. ‘…En elke keer als je in een kafenion zit en van je espresso geniet, kun je je erop verheugen dat je op tour bent in een paradijs als Griekenland. Als de oude Grieken eens wisten…’

Aantal dagen
14 dagen vakantie, 12 rijdagen

Route
Totale afstand 2.264 – 2.916 km

Dagelijkse Afstanden
90 – 348 km

Rustdagen

  • Metsovo
  • Vytina
  • Monemvasia

Hoogtepunten

‘…unieke overblijfselen van de Griekse cultuur zoals Delphi, Olympia of het amfitheater van Epidaurus, Athene met zijn onuitputtelijke cultuur en geschiedenis, de duizelingwekkende Meteora-kloosters gebouwd op hoge kliffen, de brug over de Golf van Korinthe, het prachtige eiland Lefkada’

Minimaal aantal deelnemers
6

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen