zondag 25 februari 2024

Editie 25 MOTO73

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden.

Editie 25 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Flattrack-les
In Nederland wint de flattrack sterk aan populariteit. Redacteur Nick Enghardt kreeg een lesje.

BMW G310GS
BMW heeft na de R-variant van zijn G310 ook een GS-versie geïntroduceerd. Kun je hier daadwerkelijk mee op avontuur?

Harley-Davidson Heritage Classic
Van een afstandje lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan, maar ondertussen heeft Harley-Davidson de techniek van de Heritage Classic wel degelijk een flinke update gegeven.

Blik op 2018
Het seizoen zit er voor de MotoGP-coureurs dan wel op, maar na de race op Valencia werd daar alweer volop getest met nieuwe en vernieuwde machines en banden. MOTO73-medewerker Henk Keulemans was erbij.

Kawasaki Z1 en Z900
In Oud & Nieuw vergelijken we twee sportievelingen van Kawasaki: de nieuwste Z900 en zijn verre voorvader, de Z1 uit 1972.

Benelli TRK502
Nee, Benelli is helemaal niet dood. Als onderdeel van het Chinese Qianjang werkt het zelfs aan nieuwe motorfietsen, waarvan de TRK502 er één is. Je moet alleen geen exoot als de TNT of de Tornado verwachten, want die tijd lijkt – voorlopig althans – voorbij.

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen