Een eeuw voordeel

Sommige marketinguitingen verzinnen zichzelf. Een zoveel-jarig bestaan is daar een heel goed voorbeeld van: men neme het getal van het desbetreffende feestje en verzint daar een korting mee, doodeenvoudig. BMW bestaat honderd jaar en dus, iets met honderd aan voordeel.

BMW kon dus honderd procent korting geven op een complete motor, maar aangezien dat wat te gortig is, krijg je Centennial voordeel op de meest gewilde optiepakketten voor nieuwe motoren; honderd euro betalen voor optiepakketten die soms 1700 euro kosten. Dat zijn de dealtjes.

Betreft overigens een breed scala aan Beierse motoren, of je nu uit bent op een nieuwe 1200cc tweecilinder boxer, de 650 of 800cc staande twins, de vier- en zescilinders of zelfs een volledig elektrische C Evolution het doet allemaal mee. Het gaat om de Pakketten Dynamic, Touring en Comfort, het veiligheidspakket of een exclusief accessoire pakket.

Om je een idee te geven hoe uitgebreid deze Centennial voordeelpakketten zijn, gaf BMW dit voorbeeldje. En bedenk er even bij dat een dergelijk pakket je maar honderd euro kost.

Om alle pakketen te bekijken stellen we je voor hier even te klikken. 

Foto: BMW Motorrad

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.