donderdag 25 april 2024

Een eeuw voordeel

Sommige marketinguitingen verzinnen zichzelf. Een zoveel-jarig bestaan is daar een heel goed voorbeeld van: men neme het getal van het desbetreffende feestje en verzint daar een korting mee, doodeenvoudig. BMW bestaat honderd jaar en dus, iets met honderd aan voordeel.

BMW kon dus honderd procent korting geven op een complete motor, maar aangezien dat wat te gortig is, krijg je Centennial voordeel op de meest gewilde optiepakketten voor nieuwe motoren; honderd euro betalen voor optiepakketten die soms 1700 euro kosten. Dat zijn de dealtjes.

Betreft overigens een breed scala aan Beierse motoren, of je nu uit bent op een nieuwe 1200cc tweecilinder boxer, de 650 of 800cc staande twins, de vier- en zescilinders of zelfs een volledig elektrische C Evolution het doet allemaal mee. Het gaat om de Pakketten Dynamic, Touring en Comfort, het veiligheidspakket of een exclusief accessoire pakket.

Om je een idee te geven hoe uitgebreid deze Centennial voordeelpakketten zijn, gaf BMW dit voorbeeldje. En bedenk er even bij dat een dergelijk pakket je maar honderd euro kost.

Om alle pakketen te bekijken stellen we je voor hier even te klikken. 

Foto: BMW Motorrad

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen