woensdag 1 februari 2023

Een nieuwe Triumph voor 3250 euro!

Al 118 jaar is Triumph wereldberoemd door z’n motorfietsen. Er zal ooit wel eens een fiets de fabriek hebben verlaten, maar een e-bike nog nooit. En die is er nu in de vorm van de Trekker GT.

De Trekker GT is de eerste e-bike die door Triumph is ontworpen en combineert prestaties met de nieuwste Shimano accutechnologie en aandrijflijn. Met de nieuwe generatie elektrische aandrijving (gewicht slechts 2,88 kg) heeft de Trekker GT een soepele en responsieve aandrijving. Een bereik van ca. 150 km per acculading wordt verzorgd door de 250w 60Nm koppelrijke Shimano aandrijflijn met een Shimano Steps E6100 motor en geïntegreerde Shimano E8035 504Wh batterij.

De Trekker GT is voorzien van een dubbele laklaag in de bekende Triumph-motorfietskleuren Matt Silver Ice en Matt Jet Black. De Trekker GT-fiets is standaard voorzien van premium onderdelen, waaronder LED-verlichting, matzwarte spatborden over de gehele lengte, mat zwarte bagagedrager, zijstandaard en een ABUS pro-shield geïntegreerd slot. Triumph’s anti-diefstal onderdelen, waaronder 270 mm U-lock en ketting met grondanker, en de Muc-off/Triumph-reinigingsset maken het Trekker GT accessoire programma compleet.

De Trekker GT is ontworpen door Triumph’s stylingteam.

Beschikbaarheid & prijs

De Trekker GT zal vanaf eind juni bij de dealer verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde (eerste) oplage voor € 3.250,-.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen