Een nieuwe Yamaha YZF-R6?

Zoals je van ons gewend bent houden we fabrikanten nauwlettend in de gaten. En in deze tijden nog een beetje meer, want de Intermot (in Keulen) en de EICMA (in Milaan) komen er bijna aan. Wij zagen daarom Yamaha dit geheimzinnige filmpje online zetten. Met in het achterhoofd het ritme van introducties van Yamaha’s YZF’s, komt je uit op een nieuwe Yamaha YZF-R6!

In het filmpje hoor je duidelijk een schreeuwende viercilinder. Een hoogtoerige supersport. Een getraind oor hoor hierin géén crossplane krukas. Dit zou betekenen dat de nieuwe R6 die update in ieder geval niet krijgt en daarin blijft verschillen van zijn grote broer, de R1. Aan het einde van de video belooft Yamaha meer te laten zien op de vierde van volgende maand. En laat dat nou net de eerste persdag zijn van de Intermot. Daar zijn we natuurlijk aanwezig, dus later meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.