maandag 27 mei 2024
HomeVideoMotoMe Motor TV: Aflevering 35 - S3/10

MotoMe Motor TV: Aflevering 35 – S3/10

-

Bekijk meer van MotoMe op http://www.motome.nl
Volg MotoMe ook op Facebook: http://www.facebook.com/motometv

BMW Scrambler: met glans van de schans

Je kent Garnisch-Partenkirchen ongetwijfeld als het oord waar nog half beschonken skispringers zich op nieuwjaarsdag in de diepte storten onder het motto: dan liever de lucht in! Wij van MotoMe gingen op die locatie door een diepe depressie, een lage drukgebied welteverstaan, bij het rijden van BMW’s nieuwste R nineT, de Scrambler. Maar na regen kwam dan toch nog wat zonneschijn voor het beter all weather-gevoel.

Ducati ST-serie: nieuw voor 2017!

Pardon? Een ST2, 3 en 4 voor het nieuwe motorjaar? Nee joh, de sporttoermodellen hebben een jaar of tien geleefd zonder eclatant succes. Iedereen ging toentertijd namelijk blind voor de 996, 998 en Monster. Niettemin kennen de Verloren Zonen een hechte liefhebbersclub, heren en dames die gewoon echt willen rijden zonder karakterloos elektromotorgevoel of fluo veiligheidskleding. Een mooie club mensen kwam samen en een hernieuwde kennismaking met de ST3S zorgde voor een opmerkelijke conclusie…

Vanguard V8: loose fit Guzzi

De nominatie voor meest krankzinnige passiemachine van het jaar hebben we al binnen; de Vanguard Moto Guzzi V8. Niet dat deze aangedreven wordt door een achtcilinder, maar de 1400 cc V-twin moet wel herinneren aan de racer uit de mid jaren vijftig. In Keulen hoorde men het donderen, zo bizar rijdt deze door Numbnut omgebouwde straatracer. Fuck off de luxe, als het ware.

Energica’s op Texel (2)

Joost en Jaap beleven de ‘geneugtes’ van een heus stekkermoment en suizden met stille kracht over het grootste Waddeneiland. Deel twee van de Energica Ego en Eva ofwel: hoe je lange(re) afstanden niet per definitie hoeft te schuwen om voor je plezier en met de juiste vakantie-instelling ergens naar toe te gaan.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.