Honda bevestigt productie X-ADV

Er werd al druk over gespeculeerd, komt die nieuwe Honda X-ADV er nu wel of niet? Honda maakt een einde aan de discussie en bevestigde deze nieuwe motor te gaan produceren. Voor 2017 voegt Honda de X-ADV toe aan het aanbod. Hij is gebaseerd op de City Adventure, waar we eerder al over schreven. Deze werd vorig jaar tijdens de EICMA als een concept onthuld. 

Volgens de Japanners is de motor zowel avontuurlijk als praktisch. Geschikt voor stadsvervoer tot off-road. De zithouding is rechtop, de vering geschikt voor ruig terrein en het windscherm verstelbaar. De motor heeft opbergruimte voor een helm en Honda rust hem uit met hun Dual Clutch-koppeling. Honda gaat de nieuwe machine begin november voor het eerst laten zien op de EICMA in Milaan. Daar gaan we uiteraard heen dus we houden je op de hoogte!x-adv

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.