Monster Energy Extreme Freestylers

Tijdens de Monster Energy Extreme Freestylers zal de beste FMX rijder ter wereld Nate Adams, met behulp van Adam Jones en Remi Bizouard de show gaan aanvoeren. Samen met de Metal Mulisha- en de Crusty Demonsrijders zullen zij voor een spectacularie show zorgen. Vier uur lang word je vermaakt met waanzinnige sprongen, stunts en live muziek. In de film alvast een aankondiging van dit evenement.
Voor ticketes in info kijk je op: http://extremefreestylers.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.