vrijdag 26 april 2024

Eerbetoon aan Simoncelli

In de tweede Arrabiata-bocht op het Mugello Circuit wordt een speciale tribune gebouwd, als eerbetoon aan de vorig jaar overleden Marco Simoncelli. Er zal plaats zijn voor maar liefst 1500 toeschouwers. De rode en witte stoeltjes vormen samen het nummer 58, waarmee de geliefde Simoncelli reed. SuperSic wist zijn eerste 250cc-zege te pakken op Mugello.

Paolo Poli, directeur van het circuit: "Wij wijden de Arrabiata tribune graag aan Marco Simoncelli. Dit willen we tot uiting laten komen met zijn nummer 58. Het is een eerbetoon van het Mugello circuit aan de coureur die gek was op deze baan. Hij heeft hier onvergetelijke pagina's motorgeschiedenis geschreven."

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen