Eerbetoon aan Simoncelli

In de tweede Arrabiata-bocht op het Mugello Circuit wordt een speciale tribune gebouwd, als eerbetoon aan de vorig jaar overleden Marco Simoncelli. Er zal plaats zijn voor maar liefst 1500 toeschouwers. De rode en witte stoeltjes vormen samen het nummer 58, waarmee de geliefde Simoncelli reed. SuperSic wist zijn eerste 250cc-zege te pakken op Mugello.

Paolo Poli, directeur van het circuit: "Wij wijden de Arrabiata tribune graag aan Marco Simoncelli. Dit willen we tot uiting laten komen met zijn nummer 58. Het is een eerbetoon van het Mugello circuit aan de coureur die gek was op deze baan. Hij heeft hier onvergetelijke pagina's motorgeschiedenis geschreven."

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.