Koplampen in World Superbike

De organisatie van het WK Superbike stelt vanaf 2013 koplampen verplicht. Nou ja, nep-koplampen. Dat wil zeggen dat vanaf het raceseizoen vn 2013 de WSBK-motoren koplampstickers moeten hebben.

Men wil de link tussen de race- en straatversies duidelijker maken, vandaar de stickers. Daarnaast zal ook het gebruik van 17” aluminium velgen worden verplicht gesteld.
 

Foto: 2Snap

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.