vrijdag 19 april 2024

Gezinsavontuur

Zin in een dag vol avontuur voor het hele gezin? Dan kun je op zondag 29 juli en zondag 12 augustus terecht op het All Sports Resort Maurik. Yamaha organiseert die dagen een evenement speciaal voor de hele familie, waarbij je samen met je partner en kinderen mee kunt doen aan allerlei gemotoriseerde activiteiten, zoals de Yamaha Junior Riding Experience. Jeugd tussen de 5 en 15 jaar krijgt de kans om in een veilige, maar vooral gecontroleerde omgeving kennis te maken met de motocross. Op die manier leren ze op een speelse n veilige wijze de basisbegrippen van crossen. Gaan jullie liever het water op? Dat kan bij de Yamaha Junior Rib Rally Experience, waarbij je met het hele gezin kennismaakt met deze unieke tak van watersport.

Daarnaast zijn er tijdens het evenement springkussens en een touwladderparcours aanwezig, kun je varen op Crescent sloepen en zijn er nog volop andere activiteiten waaraan je gezin veel plezier zal beleven. De kosten voor het Family arrangement zijn €12,50 per persoon per dag (exclusief versnaperingen en lunch). Voor aanvang is er voor iedereen een gratis kop koffie of een glas frisdrank met wat lekkers. Meer info: www.yamaha-www.motor.nl/outdoordays

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen