Eerste beelden: Yamaha MT-10 vanuit Spanje

Vandaag rijdt Jarno van Osch de gloednieuwe Yamaha MT-10, de ultieme ‘Dark Side of Japan’, crossplane naked bike van het merk met de gekruiste stemvorken. En we hebben hem geïnstrueerd ons op de hoogte te houden, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden. Bij dezen!

Yamaha kwam in Milaan plots met de MT-10 en voor de zekerheid; het is niet de opvolger van de Yamaha FZ1, waar die ene oude schoolvriend zo van onder de indruk is. Dank zij het machtige crossplane viercilinder-motorblok dat Yamaha leende uit de R1, moet het veel meer zijn. 

Afgaand op de eerste geluiden vanuit Spanje, is de MT-10 dan ook veel meer dan een naakte versie van de Yamaha R1. Over eerste geluiden gesproken, hij klinkt al goed, die MT-10!

Vanavond bellen we Van Osch even voor een update over het reilen en zeilen van de MT-10, dat sluizen we uiteraard meteen door naar jou, geen zorgen!

Foto’s en video: Jarno van Osch

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?