Eerste BMW Boxertreffen

BMW boxer-rijders zijn net gewone mensen. Daarom staat het eerste BMW Boxertreffen bij de Motorschuur bol van activiteiten als kamperen, muziek, kampvuur bier, gezelligheid en worst. Natuurlijk is een BMW-evenement niet compleet zonder toertocht en die zijn dan ook in alle soorten en maten uitgezet. Ze doen onder meer de hunebedden, Bourtange, Orvelte, motormuseum Schoonoord, Biker Tref Bikers Inn (Duitsland), Waddenzee, Westerbork en het TT-circuit aan.

Daar is Pipo
BMW bouwt al sinds 1923 boxers. Het model is al op leeftijd en dat geldt ook voor sommige berijders. Zie je jezelf niet meer in een tentje vouwen (€ 15 per nacht), dan heeft de Motorschuur ook plekken in de oude stal (€ 20 per nacht), kleine Pipowagens (€ 50 per nacht, twee personen) en grote Pipowagens (€ 80 per nacht, vier personen). Inschrijven voor het BMW Boxertreffen kan hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?