maandag 29 mei 2023

Eerste BMW Boxertreffen

BMW boxer-rijders zijn net gewone mensen. Daarom staat het eerste BMW Boxertreffen bij de Motorschuur bol van activiteiten als kamperen, muziek, kampvuur bier, gezelligheid en worst. Natuurlijk is een BMW-evenement niet compleet zonder toertocht en die zijn dan ook in alle soorten en maten uitgezet. Ze doen onder meer de hunebedden, Bourtange, Orvelte, motormuseum Schoonoord, Biker Tref Bikers Inn (Duitsland), Waddenzee, Westerbork en het TT-circuit aan.

Daar is Pipo
BMW bouwt al sinds 1923 boxers. Het model is al op leeftijd en dat geldt ook voor sommige berijders. Zie je jezelf niet meer in een tentje vouwen (€ 15 per nacht), dan heeft de Motorschuur ook plekken in de oude stal (€ 20 per nacht), kleine Pipowagens (€ 50 per nacht, twee personen) en grote Pipowagens (€ 80 per nacht, vier personen). Inschrijven voor het BMW Boxertreffen kan hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image