woensdag 19 juni 2024

Eerste foto en specs lichte sportmotor CFMoto 450SR

Enige tijd geleden werd de CFMoto SR-C21 concept in een teaser getoond en ook tentoongesteld op de EICMA. Nu is de naam van de resulterende productiemotor onthuld, evenals de eerste specs.

Eerste foto en gegevens – CFMoto 450SR

Een foto van het model werd gepost op de Facebook-pagina van CFMotoPakistan. ‘CFMoto 450SR warm up’ staat eronder geschreven. We kunnen er dus van uitgaan dat een 450cc-blok voor de aandrijving zal zorgen, wat ook in de volgende zin wordt bevestigd, want de eerste prestatiegegevens zijn hier te vinden: ‘450cc, 37 kW, 39 Nm’. Er zal dus iets meer dan 50 pk in de CFMoto SR450 zitten.

CFMoto adverteert de motorfiets ook met: ‘Het vermogen is zo sterk als van een 500cc, met het gewicht van een 250cc machine’.

De geposte foto toont de voorkant van de 450SR. In tegenstelling tot de eerste foto’s van vermeende testritten, zijn de opvallende winglets er nog steeds. Om aan de verkeersregels te voldoen, zijn nu ook koplampen en spiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers gemonteerd.

Komt de CFMOTO 1250 TR-G naar Europa?

Het is op dit moment onmogelijk te zeggen hoe het de hoogwaardige remmen en de enkelzijdige achterbrug van het concept zal vergaan. Op de testfiets was er slechts een enkele remschijf voor en ook een normale achterbrug. Het moet echter gezegd worden dat de winglets ook daar ontbraken en nu blijkbaar weer aanwezig zijn.

Meer gegevens zullen zeker binnenkort volgen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen