vrijdag 29 maart 2024

Eerste foto van de definitieve Bimota KB4

Nadat Kawasaki 49% van de aandelen had overgenomen, zou Bimota de KB4 als tweede model in massaproductie nemen. Nu doet een afbeelding de ronde op het internet waarop de KB4 in zijn definitieve vorm te zien zou zijn.

De motorfiets met de retro caferacer-look is gebaseerd op het chassis van de Kawasaki Z1000. Het blok is ook aangepast en produceert ongeveer 140 pk. Het uiterlijk doet denken aan vroegere Bimota-modellen, waarbij vooral de ronde voorkant met de grote ronde koplamp in het oog springt.

Nieuws over de Aprilia Tuareg 660

De foto is naar verluidt van Bimota zelf. De foto werd gepubliceerd op de Bimota Classic Facebook-pagina, maar werd daar snel verwijderd. De verwachting dat de Bimota KB4 een officiële presentatie krijgt op de EICMA 2021 in Milaan.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen