Nieuws over de Aprilia Tuareg 660

Niet lang na het eerste nieuws over de Aprilia RS 660, doken de geruchten op over de Tuono 660. Toen duurde het niet lang of er was ook sprake van de Tuareg 660. De eerste twee modellen staan nu in de showrooms en er is nu ook nieuws over de Tuareg.

In een interview met Motociclismo bevestigde Christian Romeo Barelli, Aprilia’s product marketing-manager, dat de Tuareg 660 zeer off-road georiënteerd zal zijn. Daarom krijgt de motorfiets ook een 21-inch voorwiel en 19-inch achterwiel. Het vergde veel werk om het gewicht laag te houden. De sportieve en ruimtelijke lijnen van het 660-platform blijft echter behouden in de Tuareg 660.

Er is ook bevestigd dat het een 2022-model wordt, maar hij zal eind 2021 beschikbaar zijn.

Nieuw: 2021 Aprilia Tuono V4

2022 Aprilia Tuareg 660
Spy shot van de 2022 Aprilia Tuareg 660

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?