zondag 19 mei 2024

Eerste Honda Dream Dealer van Nederland staat in Rotterdam

De eerste Honda Dream Dealer van Nederland zal binnenkort openen in Rotterdam, op slechts enkele kilometers van het hoofdkantoor van Honda Nederland. Een nieuw concept in een gloednieuw project.

Moto Rotterdam opent een nieuwe ruimte die volledig gewijd is aan het merk Honda. Als Dream Dealer zal Moto Rotterdam niet alleen een groot deel van het gamma tonen, maar ook een echte beleving bieden in een wereld van passie. Hornet, AfricaTwin, Transalp, Fireblade… allemaal legendarische namen voor een uitgebreide showroom waar motoren en accessoires elkaar aanvullen in hun eigen persoonlijke wereld.

2024 Honda CB125R: Premium uitstraling en nieuwe kleuren

‘We zijn erg trots dat we hier in Rotterdam de eerste Dream Dealer van Nederland hebben. Door de brede en sterke line-up van Honda hebben we veel vertrouwen in een fantastische samenwerking. Wij kijken erg uit naar een prachtig motorseizoen’, vindt Tim Boonsma, bedrijfsleider van Moto Rotterdam?

Honda is blij en trots te kunnen rekenen op de expertise en dynamiek van Moto Rotterdam om haar groei in Nederland, en in de regio Rotterdam in het bijzonder, voort te zetten. ‘Voor Honda is het belangrijk dat we onze klanten kunnen ontvangen in een wereld die hun hart sneller doet kloppen. Het creëren van deze wereld bij onze dealer is dan ook essentieel om een perfecte match te hebben tussen onze klanten, onze motoren en Honda. We zijn dan ook ontzettend blij met het verwelkomen van Moto Rotterdam als eerste Dream Dealer in Nederland’, zegt Jan Stevens Manager Motorcycle Division – Benelux

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 30 maart op het volgende adres:

Moto Rotterdam
Strickledeweg 112
Rotterdam

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen