EICMA 2018: Promotor brengt live het laatste motornieuws vanuit Milaan

Vanaf volgende week dinsdag is het weer zo ver. De grootste motorshow van de wereld, EICMA, opent voor vier dagen zijn deuren. Promotor zal tijdens de persdagen aanwezig zijn bij dit jaarlijkse motorfestijn in Milaan om je live op de hoogte te houden van al het 2019 motornieuws. Wil jij live op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook en Instagram en mis niets!

Facebook: klik hier om naar de pagina te gaan en druk op ‘Vind ik leuk’

Instagram: klik hier om naar het account te gaan en klik op ‘Volgen’

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.