13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA > BMW viert 90-jarig bestaan

2013 wordt een zeer bijzonder jaar voor BMW want dan bestaat de Duitse fabrikant 90 jaar. Met de wetenschap dat BMW voor alle gelegenheden een special edition maakt, weet je ook wat nu gaat komen. Inderdaad. BMW-chef Stephan Schaller heeft namelijk net op de EICMA aangekondigd dat er een aantal SE’s gaan komen.

Welke modellen uitverkoren zijn, is nog niet duidelijk maar het kan niet anders dan dat de uitlopende GS er bij zit aangezien het om een luchtgekoelde boxer gaat. BMW spreekt ook nog van een nieuw model maar dan voor 2013. Overigens werd ‘pas’ in 1923 de allereerste BMW-motorfiets, de R32, gepresenteerd.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen