EICMA > BMW viert 90-jarig bestaan

2013 wordt een zeer bijzonder jaar voor BMW want dan bestaat de Duitse fabrikant 90 jaar. Met de wetenschap dat BMW voor alle gelegenheden een special edition maakt, weet je ook wat nu gaat komen. Inderdaad. BMW-chef Stephan Schaller heeft namelijk net op de EICMA aangekondigd dat er een aantal SE’s gaan komen.

Welke modellen uitverkoren zijn, is nog niet duidelijk maar het kan niet anders dan dat de uitlopende GS er bij zit aangezien het om een luchtgekoelde boxer gaat. BMW spreekt ook nog van een nieuw model maar dan voor 2013. Overigens werd ‘pas’ in 1923 de allereerste BMW-motorfiets, de R32, gepresenteerd.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.