vrijdag 19 juli 2024

EICMA > Roland Sands Tmax

Roland Sands heeft het weer voor elkaar. Nadat hij eerder al diverse Ducati’s, Harley-Davidson’s, Triumph’s en zelfs een Yamaha Vmax onder handen nam, heeft hij zich nu gewaagd aan een scooter. Je moet maar durven… Voor de goede orde, de scooter op bovenstaande foto luisterde ooit naar de naam Tmax. Ja, echt… Dit was Yamaha’s krachtigste motorscooter ooit. Maar dan anders.

Sands: “Met deze Hyper Modified wilde ik met Tmax terug naar de basis. Toen ik een foto van het aluminium chassis zag, was ik meteen onder de indruk van wat er zich allemaal onder de kuip bevindt. Om eerlijk te zijn, had ik zelf niet eens verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. De machine is zo anders en apart, en hij rijdt écht geweldig. Hij rijdt als een standaard, maar is nu als Hyper Modified nog lichter en levendiger. En dankzij de speciale uitlaat heeft hij een meer dan indrukwekkend geluid.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen