maandag 29 mei 2023

EICMA > Roland Sands Tmax

Roland Sands heeft het weer voor elkaar. Nadat hij eerder al diverse Ducati’s, Harley-Davidson’s, Triumph’s en zelfs een Yamaha Vmax onder handen nam, heeft hij zich nu gewaagd aan een scooter. Je moet maar durven… Voor de goede orde, de scooter op bovenstaande foto luisterde ooit naar de naam Tmax. Ja, echt… Dit was Yamaha’s krachtigste motorscooter ooit. Maar dan anders.

Sands: “Met deze Hyper Modified wilde ik met Tmax terug naar de basis. Toen ik een foto van het aluminium chassis zag, was ik meteen onder de indruk van wat er zich allemaal onder de kuip bevindt. Om eerlijk te zijn, had ik zelf niet eens verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. De machine is zo anders en apart, en hij rijdt écht geweldig. Hij rijdt als een standaard, maar is nu als Hyper Modified nog lichter en levendiger. En dankzij de speciale uitlaat heeft hij een meer dan indrukwekkend geluid.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image