EICMA > Roland Sands Tmax

Roland Sands heeft het weer voor elkaar. Nadat hij eerder al diverse Ducati’s, Harley-Davidson’s, Triumph’s en zelfs een Yamaha Vmax onder handen nam, heeft hij zich nu gewaagd aan een scooter. Je moet maar durven… Voor de goede orde, de scooter op bovenstaande foto luisterde ooit naar de naam Tmax. Ja, echt… Dit was Yamaha’s krachtigste motorscooter ooit. Maar dan anders.

Sands: “Met deze Hyper Modified wilde ik met Tmax terug naar de basis. Toen ik een foto van het aluminium chassis zag, was ik meteen onder de indruk van wat er zich allemaal onder de kuip bevindt. Om eerlijk te zijn, had ik zelf niet eens verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. De machine is zo anders en apart, en hij rijdt écht geweldig. Hij rijdt als een standaard, maar is nu als Hyper Modified nog lichter en levendiger. En dankzij de speciale uitlaat heeft hij een meer dan indrukwekkend geluid.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?