dinsdag 30 mei 2023

EICMA > Drie jubileummodellen van BMW

De R1200GS, R1200R en R1200RT krijgen een ’90 Jahre BMW Motorrad’-outfit. Motorisch en rijwieltechnisch veranderde er niets, het zijn enkel de zwart/grijze tinten die het bijzonder maken. Een speciale inscriptie bij het logo en een kroonplaatnummer schroeven de exclusiviteitswaarde van de boxers zoals het hoort nog iets verder op. Al deze uitlopende modellen zijn natuurlijk voorzien van de tweecilinder boxermotor dat als een rode draad door de geschiedenis van het merk loopt.

Het jubileummodel van de R1200GS is voorzien van een speciale kleurstelling, zwart, aluminium en olijfgrijs, afgewerkt met goudkleurige accenten. Met de kleurencombinatie Sapphirschwarz, Asphaltgrau en Granitgrau metallic gaat BMW met de R1200R jubileumuitvoering terug naar de tijd van de schitterende klassieke boxers. Ook de R1200RT wordt leverbaar in deze kleurstelling.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image