EICMA > Drie jubileummodellen van BMW

De R1200GS, R1200R en R1200RT krijgen een ’90 Jahre BMW Motorrad’-outfit. Motorisch en rijwieltechnisch veranderde er niets, het zijn enkel de zwart/grijze tinten die het bijzonder maken. Een speciale inscriptie bij het logo en een kroonplaatnummer schroeven de exclusiviteitswaarde van de boxers zoals het hoort nog iets verder op. Al deze uitlopende modellen zijn natuurlijk voorzien van de tweecilinder boxermotor dat als een rode draad door de geschiedenis van het merk loopt.

Het jubileummodel van de R1200GS is voorzien van een speciale kleurstelling, zwart, aluminium en olijfgrijs, afgewerkt met goudkleurige accenten. Met de kleurencombinatie Sapphirschwarz, Asphaltgrau en Granitgrau metallic gaat BMW met de R1200R jubileumuitvoering terug naar de tijd van de schitterende klassieke boxers. Ook de R1200RT wordt leverbaar in deze kleurstelling.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.