woensdag 24 april 2024

EICMA > Drie jubileummodellen van BMW

De R1200GS, R1200R en R1200RT krijgen een ’90 Jahre BMW Motorrad’-outfit. Motorisch en rijwieltechnisch veranderde er niets, het zijn enkel de zwart/grijze tinten die het bijzonder maken. Een speciale inscriptie bij het logo en een kroonplaatnummer schroeven de exclusiviteitswaarde van de boxers zoals het hoort nog iets verder op. Al deze uitlopende modellen zijn natuurlijk voorzien van de tweecilinder boxermotor dat als een rode draad door de geschiedenis van het merk loopt.

Het jubileummodel van de R1200GS is voorzien van een speciale kleurstelling, zwart, aluminium en olijfgrijs, afgewerkt met goudkleurige accenten. Met de kleurencombinatie Sapphirschwarz, Asphaltgrau en Granitgrau metallic gaat BMW met de R1200R jubileumuitvoering terug naar de tijd van de schitterende klassieke boxers. Ook de R1200RT wordt leverbaar in deze kleurstelling.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen