donderdag 25 april 2024

EICMA krijgt custom-gedeelte

Customs zijn bezig aan een indrukwekkende opmars. Of je het leuk vindt of niet, tien procent van de motormarkt bestaat uit customs. En dan zwijgen we nog over het indrukwekkende accessoires- en onderdelengedeelte. Want daarin gaat pas echt veel geld om. Vreemd is het dus niet dat komend jaar de EICMA een custom-gedeelte heeft.

Natuurlijk komt er ook een verkiezing van de mooiste chopper, de best aangepaste Harley-Davidson en gaafste café racer. Kijkend naar het aanzien dat de EICMA geniet, is de kans groot dat deze verkiezing in ramp tempo één van de belangrijkste ter wereld wordt. Om het feest compleet te maken, komen er ook een aantal grootmeesters uit de zelfbouwwereld. Wie dat zijn, wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Kijk op www.eicma.it/en/custom-area.htm voor meer informatie.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen