EICMA krijgt custom-gedeelte

Customs zijn bezig aan een indrukwekkende opmars. Of je het leuk vindt of niet, tien procent van de motormarkt bestaat uit customs. En dan zwijgen we nog over het indrukwekkende accessoires- en onderdelengedeelte. Want daarin gaat pas echt veel geld om. Vreemd is het dus niet dat komend jaar de EICMA een custom-gedeelte heeft.

Natuurlijk komt er ook een verkiezing van de mooiste chopper, de best aangepaste Harley-Davidson en gaafste café racer. Kijkend naar het aanzien dat de EICMA geniet, is de kans groot dat deze verkiezing in ramp tempo één van de belangrijkste ter wereld wordt. Om het feest compleet te maken, komen er ook een aantal grootmeesters uit de zelfbouwwereld. Wie dat zijn, wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Kijk op www.eicma.it/en/custom-area.htm voor meer informatie.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.