Win VIP-kaarten voor de TT

Wil jij als VIP naar de Dutch TT? Wil jij heerlijk eten terwijl je vlak naast de baan zit? Wil jij parkeren op de VIP-parkeerplaats? En wil jij het rennerskwartier en de pit in tijdens trainingen? Wij gokken van wel…

Hoe je kans maakt? Vraag voor 16 juni een verzekering aan op www.jemotorverzekeringonline.nl en wie weet win jij twee van de vier VIP-kaarten voor de TT van Assen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.