EICMA > KTM Duke 690 R ‘EC Cup’

Zie hier de KTM Duke 690 R, gebaseerd op motor waarmee in de European Junior Cup gereden werd. Grootste verschil tussen de normale en deze R-uitvoering? De WP-vering is nu instelbaar. De veren zijn daarnaast wat zwaarder, de veerwegen wat langer om te beantwoorden aan de sportiever aspiraties. Daarin helpt de titanium Akrapovic ook een handje. Hoewel een half kilootje lichter, deze R, bleven rijwielgedeelte en blok verder onaangepast. Maakt ook niet zoveel uit want die 70 pk zijn er meer dan genoeg zoals de foto wel laat zien.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?