13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA > KTM Duke 690 R ‘EC Cup’

Zie hier de KTM Duke 690 R, gebaseerd op motor waarmee in de European Junior Cup gereden werd. Grootste verschil tussen de normale en deze R-uitvoering? De WP-vering is nu instelbaar. De veren zijn daarnaast wat zwaarder, de veerwegen wat langer om te beantwoorden aan de sportiever aspiraties. Daarin helpt de titanium Akrapovic ook een handje. Hoewel een half kilootje lichter, deze R, bleven rijwielgedeelte en blok verder onaangepast. Maakt ook niet zoveel uit want die 70 pk zijn er meer dan genoeg zoals de foto wel laat zien.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen