EICMA > Film Duke 390

We kunnen het haast niet over onze lippen krijgen maar die nieuwe rijbewijsregels hebben wellicht, misschien, heel toevallig toch een positieve kant. Fabrikanten komen ineens met gave opstappers. Neem nu deze ‘A2-rijbewijs’ Duke 390, die het gat moet vullen tussen de 200 en de 690 en doet dat met een 375cc grootte eenpitter.

Dubbel bovenliggende nokkenassen, vier kleppen, 44 pk @ 9.500 tpm, 35 Nm @ 7.250 tpm. Aan niets ontbreekt het en sportief bovendien! Met een rijklaar gewicht van 139 kilo een beste nieuwkomer die wij graag verwelkomen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?