EICMA: Luxere Multistrada 950

De Multistrada 950 blijft grotendeels ongewijzigd voor 2019. Oke, LED-dagrijverlichting maakt zijn intrede en hij krijgt wat elektronische gimmicks zoals bijvoorbeeld bochten ABS van Bosch. Ook zijn de swingarm en wielen lichter geworden. De echte nieuwigheid zit vooral in de luxere S-versie van de 950.

Want net als de 1260 krijgt de mini Multi dus ook die speciale behandeling. De S is voorzien van het Skyhook systeem dat elektronisch je vering continu optimaliseerd, heeft een 5 inch tft-dashboard, op- en neer quickshifter, keyless ride en cruise control. Voor de rest is hij identiek, op de prijs na. Die moeten we overigens nog te horen krijgen.

Zowel de 950 als 950S zijn verkrijgbaar in ‘Ducati Rood’, maar de S is er ook in grijs.

Foto: Ducati

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?