EICMA > Metisse R1200R CR

Wat je met een beetje creativiteit van een BMW R1200R kunt maken? Kijk iets naar boven in deze tekst en je ziet het. Ja echt, dit was ooit een recente R1200R. De mix van huidige techniek in combinatie met een retro uiterlijk heeft dus wel kans op succes. Als je het maar goed doet. Dat laatste kun je probleemloos overlaten aan het Duitse Metisse.

Nog veel mooier, of minstens net zo mooi, is dat de ombouwkit van Metisse, gemaakt door chef Horst Edler, betaalbaar is. Voor net geen 6.000 euro krijg je per post de kit waarmee je redelijk eenvoudig een R1200R ombouwt naar een klassieke caféracer uit de jaren ´60. Levering kan ook via je BMW-dealer en dat is garantie technisch een stuk interessanter.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.