Film > Toekomstgeluid

Met uitlaatdempers zo dichtgepropt dat ze klinken als een bejaarde zonder gebit, luchtfilterhuizen die meer lijken op een magisch doolhof en meer een meer elektrische motorfietsen, moeten we als motorrijders eens gaan denken aan alternatieve geluiden om onze aanwezigheid in het verkeer te laten merken. Puur voor onze eigen veiligheid. En wat is het voertuig waar sterveling die goed bij zijn hoofd is ruim baan voor maakt? Precies!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.