EICMA > Update Baja Concept

We maken ons een beetje zorgen om Husqvarna. Begin dit jaar kwamen ze met een verschrikkelijk gaaf conceptmodel luisterend naar de naam Baja. Op de EICMA zou wellicht de definitieve versie gepresenteerd worden maar het werd een update van een conceptmodel. Volgt u ons nog? Wij met moeite…

Wij vrezen dat het met de Baja dezelfde kant op gaat als de MOAB, het studiemodel dat Husqvarna vorig jaar presenteerde op de EICMA maar waarvan sindsdien ieder spoor ontbreekt. Nou is dat bij de MOAB al erg maar bij deze Baja, geïnspireerd op Steve McQueen’s Cross 400, is dat zeker nog veel erger want mooier kan haast niet. Hopelijk kloppen de verhalen dat de Baja de opvolger is van de MOAB en dat er binnenkort een definitieve versie van de Baja komt. We houden het in de gaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?