zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA > Update Baja Concept

We maken ons een beetje zorgen om Husqvarna. Begin dit jaar kwamen ze met een verschrikkelijk gaaf conceptmodel luisterend naar de naam Baja. Op de EICMA zou wellicht de definitieve versie gepresenteerd worden maar het werd een update van een conceptmodel. Volgt u ons nog? Wij met moeite…

Wij vrezen dat het met de Baja dezelfde kant op gaat als de MOAB, het studiemodel dat Husqvarna vorig jaar presenteerde op de EICMA maar waarvan sindsdien ieder spoor ontbreekt. Nou is dat bij de MOAB al erg maar bij deze Baja, geïnspireerd op Steve McQueen’s Cross 400, is dat zeker nog veel erger want mooier kan haast niet. Hopelijk kloppen de verhalen dat de Baja de opvolger is van de MOAB en dat er binnenkort een definitieve versie van de Baja komt. We houden het in de gaten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen