EICMA > Nieuwe KTM Super Duke 1290!

Veel weten we nog niet er over maar KTM komt met een dikke Super Duke 1290. Genoeg reden om een groot feest te bouwen maar het wordt nog veel mooier. Ride-by-wire, een nieuw frame, een nieuwe swingarm en WP-vering moeten zorgen voor ragbeest pur sang. Laat maar komen, wij zijn er meer dan klaar voor.

Morgen (dinsdag) meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?