Maandag start inschrijving Zwarte Cross

Maandag, morgen dus, om exact 11.00 uur begint de jaarlijkse inschrijving voor de Zwarte Cross. Een kwartier later hangt waarschijnlijk alweer het digitale bordje uitverkocht op de deur dus haast je! Er zijn drie nieuwe klassen verzonnen en het is weer wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zegt het vooral niet voort als je wilt meedoen…

Inschrijven kan voor de volgende categorieën:
Bakfietsenklasse
Bromfietsklasse
Oldtimerklasse
Specialklasse
Wegraceklasse
Wintersportklasse
Zwaargewichtklasse

Surf naar www.zwartecross.nl voor alle informatie. Let op, vanwege de nieuwe SEPA-regelgeving kun je voor de Zwarte Cross 2013 alleen nog via incasso betalen. Florijnen worden niet meer geaccepteerd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.