EICMA > Prijs Panigale R

Ducati wilde het eigenlijk nog even geheim houden maar het is toch duidelijk geworden wat de Panigale R gaat kosten… Zit je goed? Voor 35.990 euro mag jij je de gelukkige eigenaar noemen van Ducati’s mooiste en snelste. Gezien het feit dat de S-variant 28.195 euro (inclusief ABS) kost, valt dat mee. Het verschil met de Tricolore (32.760 euro) is zelfs nog kleiner. Een koopje kunnen we het helaas nog steeds niet noemen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?