EICMA > Yamaha TMAX en X-MAX

Yamaha houdt zich redelijk koest op de EICMA, met het oog op de nog immer lucratieve Italiaanse scootermarkt schudden de Japanners nog wel een gepimpte versie van de X-MAX 250 en TMAX uit de mouw. Om met de laatste te beginnen: de Black Max is terug. Een mengsel van glanzende en matzwarte kuipdelen en houtaccenten in het dashboard moeten de rappe 530cc twin extra status en raffinement meegeven, aldus Yamaha. Oordeel vooral zelf. De vijfspaaks wielen zijn daarbij ondergedompeld in ‘Nabura-gold’. Kosten? €11.999,-.

Z’n kleinere 250 X-Max broertje moet profiteren van de samenwerking met het Italiaanse Momo-design, onder andere resulterend in een sportruitje (met carbon steun) en een fraai gestikt zadel met MOMO-logo’s. Iets wat vooral hippe Milanezen  en/of Randstedelingen zal moeten aanspreken. Gek genoeg alleen in non-abs. Vanaf: €5.299,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?