zondag 25 februari 2024

Eigen schuld, dikke…

‘Tja, had je maar niet…’ De grappen zullen niet van de lucht geweest zijn. Bij een geplande snelheidscontrole in het Flevose Ens bekeurde de politie onder andere de klaagster die de hele actie in gang had gezet. De vrouw stoorde zich in het verleden herhaaldelijk aan hardrijders op de desbetreffende weg met de verscherpte controles als resultaat.

Op de bewuste dag was zij een van de twee automobilisten die te hard reed van de veertig auto’s die tijdens de controle voorbijkwamen. En flink ook! Op de 80 kilometer-weg reed ze met 110 langs de controle, hard genoeg dus om zelfs de officier van justitie er bij te betrekken. Volgens politiechef Charles Lamens nam de vrouw het wel sportief op.

Bron en foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen