Eigen schuld, dikke…

‘Tja, had je maar niet…’ De grappen zullen niet van de lucht geweest zijn. Bij een geplande snelheidscontrole in het Flevose Ens bekeurde de politie onder andere de klaagster die de hele actie in gang had gezet. De vrouw stoorde zich in het verleden herhaaldelijk aan hardrijders op de desbetreffende weg met de verscherpte controles als resultaat.

Op de bewuste dag was zij een van de twee automobilisten die te hard reed van de veertig auto’s die tijdens de controle voorbijkwamen. En flink ook! Op de 80 kilometer-weg reed ze met 110 langs de controle, hard genoeg dus om zelfs de officier van justitie er bij te betrekken. Volgens politiechef Charles Lamens nam de vrouw het wel sportief op.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.