Einde aan uniek jongerenproject?

Het jongerenproject van Cok van den Heuvel uit Tiel gaat een onzekere toekomst tegemoet. Dit helaas weinig verrassende nieuws meldt Omroep Gelderland vandaag. De motorzaak waar vijf voormalige probleemjongeren werken, brandde vorige week tot de grond toe af.

Met het jongerenproject werd geprobeerd om ontspoorde jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Nu de zaak er niet meer is, zijn de jongeren hun werk kwijt. Geld voor nieuwbouw is er niet, maar de gemeente Tiel heeft toegezegd te willen helpen. De eigenaar van de motorzaak hoopt dat de gemeente snel tot actie overgaat want de jongeren hebben de hulp hard nodig.

Hulp is dus nog altijd welkom!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.