13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Einde aan uniek jongerenproject?

Het jongerenproject van Cok van den Heuvel uit Tiel gaat een onzekere toekomst tegemoet. Dit helaas weinig verrassende nieuws meldt Omroep Gelderland vandaag. De motorzaak waar vijf voormalige probleemjongeren werken, brandde vorige week tot de grond toe af.

Met het jongerenproject werd geprobeerd om ontspoorde jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Nu de zaak er niet meer is, zijn de jongeren hun werk kwijt. Geld voor nieuwbouw is er niet, maar de gemeente Tiel heeft toegezegd te willen helpen. De eigenaar van de motorzaak hoopt dat de gemeente snel tot actie overgaat want de jongeren hebben de hulp hard nodig.

Hulp is dus nog altijd welkom!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen