Yamaha sponsor van Ronald2Emma Journey4Life

Vandaag start de Ronald2Emma Journey4Life, een barre tocht door twintig landen over tien rallytrajecten. Afgelopen week ontvingen de initiatiefnemers uit handen van Henk Hester (tweede van links) en Hans Groenendijk (rechts) van Yamaha Motor Nederland de sleutels van de vier motoren waarmee zij de komende weken ruim 8.500 kilometer gaan afleggen.

Een enorme onderneming, die naast de ervaring, ontberingen, indrukken en uitputtingslagen ook moet leiden tot een prachtige opbrengst voor de twee goede doelen; het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Kinderfonds. Letterlijk een ‘journey for life’ (reis voor het leven), die na zeventien intensieve dagen op zondag 9 juni eindigt in het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.ronald2emma.nl. Doen!


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?