vrijdag 26 april 2024

Yamaha sponsor van Ronald2Emma Journey4Life

Vandaag start de Ronald2Emma Journey4Life, een barre tocht door twintig landen over tien rallytrajecten. Afgelopen week ontvingen de initiatiefnemers uit handen van Henk Hester (tweede van links) en Hans Groenendijk (rechts) van Yamaha Motor Nederland de sleutels van de vier motoren waarmee zij de komende weken ruim 8.500 kilometer gaan afleggen.

Een enorme onderneming, die naast de ervaring, ontberingen, indrukken en uitputtingslagen ook moet leiden tot een prachtige opbrengst voor de twee goede doelen; het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Kinderfonds. Letterlijk een ‘journey for life’ (reis voor het leven), die na zeventien intensieve dagen op zondag 9 juni eindigt in het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.ronald2emma.nl. Doen!


 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen