vrijdag 19 april 2024

Eindelijk duidelijkheid over F3

Na de aankondiging van de MV Agusta F3 bleef het angstig stil. Stil over de verkoopprijs en stil over de productiedata. Gelukkig is het stilzwijgen eindelijk doorbroken. Als eerst zal de F3 Serie Oro leverbaar worden vanaf december 2011/januari 2012. Deze motor wordt in een beperkte oplage van 200 stuks geproduceerd en is nu al te bestellen.

Direct na de Serie Oro gaat ook de ‘gewone’ F3 in productie. En dat kan weleens een succesformule worden. Met een prijsstelling van 11.990 euro in België en 13.750 euro in Nederland is dit een betaalbare MV, een tot voorheen haast niet voorkomende combinatie. MV Agusta zal naast de F3 ook de naked versie van deze motor uitbrengen. Deze Brutale 675 komt in het voorjaar van 2012.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen