Eindelijk duidelijkheid over F3

Na de aankondiging van de MV Agusta F3 bleef het angstig stil. Stil over de verkoopprijs en stil over de productiedata. Gelukkig is het stilzwijgen eindelijk doorbroken. Als eerst zal de F3 Serie Oro leverbaar worden vanaf december 2011/januari 2012. Deze motor wordt in een beperkte oplage van 200 stuks geproduceerd en is nu al te bestellen.

Direct na de Serie Oro gaat ook de ‘gewone’ F3 in productie. En dat kan weleens een succesformule worden. Met een prijsstelling van 11.990 euro in België en 13.750 euro in Nederland is dit een betaalbare MV, een tot voorheen haast niet voorkomende combinatie. MV Agusta zal naast de F3 ook de naked versie van deze motor uitbrengen. Deze Brutale 675 komt in het voorjaar van 2012.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?