Nieuwe MOTO73 is uit

Circuit- en straattest Supersport
Wil je echt alles uit een sportieve motor halen, dan zal je het circuit moeten opzoeken. Maar waar rij je de meeste kilometers? Juist, op de openbare weg. Daarom reden we met de Suzuki GSX-R600, de Honda CBR600RR, de Triumph Daytona 675, de Kawasaki ZX-6R en de Yamaha YZF-R6 op Mettet en in de omgeving daarvan.

Testrapport
Is-ie mooi of niet? De meningen zullen verdeeld zijn over de vormgeving van Harley-Davidson Dyna Wide Glide Custom.

James Toseland
De Britste coureur legt uit waarom hij stopt met racen.

Wereldkampioen
Carlos Checa verzekerde zich op het circuit van Magny-Cours van de wereldtitel Superbike.

Kampioensmotor
Redacteur Eddie de Vries kreeg de gelegenheid om op van Hockenheim te rijden met de KTM RC8R waarmee Martin Bauer IDM Superbike-kampioen werd.

Talent Cup 600
Wayne Tessels is de eerste kampioen in deze nieuwe raceklasse. Hoe kijkt hij naar de toekomst?

Duurtest
Je wordt bijgepraat over onze ervaringen met de Suzuki GSX-R750.

GP Japan
Vooraf was er veel te doen, maar uiteindelijk ging iedereen toch. Pedrosa zorgde voor een Honda-feestje.

Zwitserland
Bergen werken op ons laaglanders als een magneet. Het rijdt er zo anders dan op onze vlakke wegen. Willem Laros leefde zich uit in het land van Wilhelm Tell.

Sportmotoren?
Zo zien Honda CBR600F en de Suzuki GSX650F er inderdaad uit. Maar zijn ze dat ook, of zijn ze wat gemoedelijker?

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.