Elefantentreffen 2013

De Bundesverband der Motorradfahrer e.V. (BVDM) organiseert het traditionele Elefantentreffen van 1-3 februari. Ook dit jaar is de locatie Loh/Thurmangsbang Solla. Het terrein is een natuurlijk keteldal in het midden van het Beierse Woud. Motorrijders en omwonenden gaan uitstekend met elkaar om, sinds in 1989 dit treffen voor de eerste keer in de ‘Hexenkessel’ van het dorpje Loh wordt gehouden. In Duitsland de A3 richting Passau volgen tot de afritten Hengersberg of Garham, van waaruit alle hoofdroutes naar het terrein door middel van wegwijzers makkelijk te vinden zijn. Entree € 20. Voor leden van BVDM en FEMA € 12.

Het Elefantentreffen is het meest traditionele en het grootste (>5000 deelnemers) wintertreffen in Europa. Een biertent of band en dergelijke zul je hier niet vinden. Om overleden motorrijders te kunnen herdenken, heb je de mogelijkheid om de jaarlijkse fakkeloptocht met mis bij te wonen. Omdat het Elefantentreffen van oudsher een motorfietstreffen is, zijn auto's, busjes, campers etc. niet toegestaan (ook niet voor laden en lossen). Parkeerplaatsen voor auto's e.d. zijn pas op een afstand van 5 km beschikbaar. Alle daarbinnen gestalde voertuigen zonder vergunning zullen worden weggesleept (duur geintje, bij onze oosterburen).

Meer informatie: www.bvdm.de

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.