Nieuwe kleuren voor Suzuki V-Strom

Oké, we geven toe dat het niet wereldschokkend nieuws is, maar toch willen we jullie niet onthouden dat de 2013 V-Strom 650 ABS drie nieuwe kleuren heeft gekregen: blauw, metallic grijs en parelmoer wit. Uiteraard blijft ‘ie ook in het zwart leverbaar en zullen eveneens de Touring- en Black Rhino-uitvoering op de markt blijven. Zowel de nieuwe grijze kleurstelling als de witte variant zullen overigens te zien zijn op de Suzuki-stand in hal 8 tijdens MOTORbeurs Utrecht van 21 tot en met 24 februari. De blauwe uitvoering is helaas niet aanwezig.

 


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?