Motoerit 2.0

Motoerit Motorreizen, al jaren een bekende en betrouwbare aanbieder van de mooiste reizen in Europa, heeft weer een nieuwe brochure uitgebracht met daarin een hoop nieuws voor 2013. Op de cover (en binnenin) speciale aandacht voor IJsland (nieuw) en Schotland (in de aanbieding). Mocht je daar nooit zijn geweest, dan is dit een uitgelezen kans. De reis naar Schotland gaat nu al door vanaf 335 euro voor zes dagen, inclusief overtocht per boot. Probeer het daar zelf maar eens voor te doen. Meer informatie is te vinden op www.motoerit.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.