Elektrische BMW RR

Die groei moet op twee manieren worden gerealiseerd: ten eerste door het introduceren van nieuwe modellen. En ten tweede door het aanboren van nieuwe markten. BMW gaat z’n pijlen richten op Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Een van de nieuwe modellen is de G310R die je hier ziet

Maar heel voorzichtig liet BMW Motorrad-chef Stephan Schaller al weten dat er naast de kleinere cilinderinhouden ook meer gewerkt zal worden met elektrisch aangedreven modellen. De stadsmodellen zullen daarvan gaan profiteren, maar tijdens de persbijeenkomst liet BMW ook een elektrische variant van de S1000RR zien, de e-RR. 

De Duitsers hullen zich in nevelen als het gaat om details, maar we konden hem wel even van alle kanten bekijken. Hier een paar foto’s.

 

[justified_image_grid ids=22841,22842,22843,22844]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.