donderdag 25 april 2024

Elektrische BMW RR

Die groei moet op twee manieren worden gerealiseerd: ten eerste door het introduceren van nieuwe modellen. En ten tweede door het aanboren van nieuwe markten. BMW gaat z’n pijlen richten op Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Een van de nieuwe modellen is de G310R die je hier ziet

Maar heel voorzichtig liet BMW Motorrad-chef Stephan Schaller al weten dat er naast de kleinere cilinderinhouden ook meer gewerkt zal worden met elektrisch aangedreven modellen. De stadsmodellen zullen daarvan gaan profiteren, maar tijdens de persbijeenkomst liet BMW ook een elektrische variant van de S1000RR zien, de e-RR. 

De Duitsers hullen zich in nevelen als het gaat om details, maar we konden hem wel even van alle kanten bekijken. Hier een paar foto’s.

 

[justified_image_grid ids=22841,22842,22843,22844]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen