vrijdag 19 juli 2024

Nieuw: Promotor Warming Up Training 2018

In 2016 maakten we goede sier met de eerste clubtocht van dat jaar: Primavera. Die had als thema Bijzondere Verrichtingen. Een soort crash fitness om reflexen klaar te stomen voor het nieuwe motorseizoen. Destijds werd dat door de deelnemers zeer gewaardeerd.

Iedereen kent inmiddels het begrip Veurjoar in de Kop, waarmee Groningen jaarlijks het nieuwe motorseizoen aantrapt. Ze bedoelen er mee dat jet het de eerste mooie motordagen vooral wat rustig aan moet doen. Die wens, noem het een advies, lag ook aan de basis van de Promotor clubtocht Primavera in 2016, waarin je op gezette tijden werd uitgedaagd ‘lichaamslenige’ motoroefeningen te doen. Nu, twee jaar later, gaan we er verder mee, op drie locaties in Nederland tijdens een drie uur durende training. De uitvoering van de Trainingen hebben we toevertrouwd aan de bekende motorinstructeur Jan Kremers.

De training duurt 3 uur en er is maximaal plaats voor 20 deelnemers. De eerste vindt plaats in Lelystad op 31 maart, de tweede in Wijthmen op 8 april en voor de derde, die plaatsvindt op 22 april, zoeken we nog een locatie.

Waar bestaat de Promotor Warming Up Training uit?
We beginnen met een ontvangst vanaf 8.30 uur, het programma begint om 09.00 uur en styart met een korte theoriesessie. Daarna gaan we naar buiten en dan blijkt dat je in drie uur nog een hoop doen. We concentreren ons natuurlijk op de oefeningen waar je meteen wat aan hebt:

  • Halve draai
  • Achtje draaien
  • Versprongen slalom
  • Snelle slalom
  • Remmen en remmend uitwijken

De kosten

De eerste Promotor Warming Up Training 2018 geven we in Lelystad waar we te gast zijn bij het Verkeerscentrum Lelystad (voorheen het ANWB Test en Trainingscentrum). De baanhuur is niet goedkoop, ook niet duur maar leidt wel tot een prijs van €75,- per persoon. De twee andere trainingen zullen een stuk goedkoper zijn, omdat baanhuur ontbreekt. Reken op €35,- per persoon.

Reseveren

Je reserveert een plek voor de trainingen met de onderstaande link. De afhandeling van je reservering laten we over aan Jan Kremers. Hij stuurt je ook een factuur.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen