Elektronisch schakelsysteem op nieuwe MV´s

De MV Agusta F3 675 en Brutale 675 worden leverbaar in twee verschillende varianten. Eén met het traditionele schakelsysteem en één met het EAS-systeem. EAS staat voor Electronically Assisted Shift en komt er in het kort op neer dat je tijdens het schakelen het gas niet hoeft los te laten en de koppeling niet meer hoeft in te knijpen. Trappen is dus al dat moet… Meer informatie wordt helaas (nog) niet gegeven over het EAS-systeem.

De F3 675 EAS gaat per direct in productie en kost in Italië 12.390 euro. Dat is slechts 400 euro meer dan de gewone variant. Ook de Brutale 675 EAS krijgt een meerprijs van 400 euro. Vanaf juni 2012 gaat deze naked in productie.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?