13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Elektronisch schakelsysteem op nieuwe MV´s

De MV Agusta F3 675 en Brutale 675 worden leverbaar in twee verschillende varianten. Eén met het traditionele schakelsysteem en één met het EAS-systeem. EAS staat voor Electronically Assisted Shift en komt er in het kort op neer dat je tijdens het schakelen het gas niet hoeft los te laten en de koppeling niet meer hoeft in te knijpen. Trappen is dus al dat moet… Meer informatie wordt helaas (nog) niet gegeven over het EAS-systeem.

De F3 675 EAS gaat per direct in productie en kost in Italië 12.390 euro. Dat is slechts 400 euro meer dan de gewone variant. Ook de Brutale 675 EAS krijgt een meerprijs van 400 euro. Vanaf juni 2012 gaat deze naked in productie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen