Gratis voorjaarscheck bij MotoPort

De lente begint pas echt als je met je motor op pad kunt. En dan het liefst zorgeloos natuurlijk. Bij MotoPort kun je daarom op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart je motor gratis op méér dan 50 punten laten controleren. Na de controle ontvang je een checklist met daarop de punten die gecontroleerd zijn en vermelding van eventuele gebreken.

Kleine mankementen kunnen direct verholpen worden, voor grotere klussen moet je een keer terugkomen. Maak snel een afspraak met een vestiging van MotoPort bij jou in de buurt of kom langs op 30 of 31 maart.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.