13 C
Nederland
maandag 8 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis voorjaarscheck bij MotoPort

De lente begint pas echt als je met je motor op pad kunt. En dan het liefst zorgeloos natuurlijk. Bij MotoPort kun je daarom op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart je motor gratis op méér dan 50 punten laten controleren. Na de controle ontvang je een checklist met daarop de punten die gecontroleerd zijn en vermelding van eventuele gebreken.

Kleine mankementen kunnen direct verholpen worden, voor grotere klussen moet je een keer terugkomen. Maak snel een afspraak met een vestiging van MotoPort bij jou in de buurt of kom langs op 30 of 31 maart.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen