13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Tien Honda Special Editions in 2012

Honda pakt dit jaar groots uit met tien, aantrekkelijk geprijsde Special Editions. Neem bijvoorbeeld de Honda CB1000R Scorpion. Deze is uitgerust met onder andere een carbon fiber hitteschild en titanium slip-on demper (beide van Akrapovic), een koppelingsdekselcover, carterdeksel coverset, seatcover en tankdopcover, titanium look oliefiltercover en een undertray. Bovendien krijg je een Pro Honda Selection Pack aan onderhoudsmiddelen erbij. De Scorpion staat met een meerprijs van 800 euro, dus vanaf 13.299 euro, bij de Honda-dealer.

Maar dat is niet alles. De Honda SW-T600 en de SW-T400 komen in een Business Edition op de markt. De ST1300 Pan European krijgt een Executive-uitvoering erbij. De Honda VFR1200F wordt leverbaar in een Sports Comfort en een Sports Touring Edition. De bijzondere versie van de XL700V Transalp gaat aan de haal met de mooiste naam: La Bonette. En voor we het vergeten, ook de Honda CBF1000F Sports Touring Edition, de Honda VFR800X Crossrunner Sports Comfort Edition en de Honda NT700V Deauville Club Edition zijn aanstaande.

De Special Edition-uitvoeringen zijn verkrijgbaar via de officiële Honda-dealer. Meer informatie is te vinden op www.honda.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen